Українська столиця може опинитися в "червоній" зоні карантину за лічені дні.

Про це в ефірі українського телеканалу в середу, 17 березня, заявив мер Києва Віталій Кличко.

"Я гадаю, час йде на дні. Максимум через тиждень", - сказав глава міста.

Градоначальник зазначив, що динаміка поширення коронавірусу стала загрозливою, тому влада розглядає різні варіанти посилення карантину в столиці.

"Але карантинні обмеження може вводити виключно центральний уряд", - додав Кличко.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Нагадаємо, 2 березня, під час робочої поїздки в зону проведення операції Об'єднаних сил Володимир Зеленський зробив щеплення від коронавірусу вакциною Covishield, розробки Oxford/AstraZeneca.

В офісі президента розмістили відповідне відео і уточнюють, що глава держави зробив щеплення на території військового мобільного госпіталю № 59 в Сєвєродонецьку разом з військовими лікарями і захисниками.

Нагадаємо, раніше За відмову вакцинуватися-штраф: юристи назвали українцям головні ризики

Як повідомляє портал Знай.ua Головлікар Тернопільщини уколовся слідом за Зеленським і Степановим. Не варто забувати, що обов'язок по щепленнях є у певних категорій працівників.

Також Знай.ua писав, що "Побочка" від вакцин і нові області в червоній зоні-Максим Степанов озвучив, чого чекати українцям. Міністр прибув зі звітом до парламенту.