У Києві почалися протести, викликані введенням локдауну в місті. На акції протесту вийшли представники ФОПів, повідомляє телеграм-канал "Kyiv NEWS".

Як повідомляється, Учасники мітингу скаржаться, що рішення про введення в столиці посиленого карантину із забороною на роботу ресторанів, клубів і непродовольчих магазинів застало їх зненацька.

Фото: РБК-Україна
Фото: РБК-Україна

Підприємці вийшли на вулиці столиці з вимогою не закривати бізнес на карантин. Через несподіване рішення Київської міськради багато хто зазнає важких збитків, наприклад, кафе і ресторани змушені будуть викинути частину вже закуплених наперед продуктів.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Учасники мітингу також обіцяють влаштувати ще більш масові акції протесту 22 березня, через два дні після початку повного локдауну в столиці.

Нагадаємо, що Київську лабораторію викрили на фальшивих тестах на ковід: "Кому пандемія, а кому мама рідна"

Як повідомляв портал "Знай.uа", жахи харківської лікарні показали зсередини, страшно дивитися: крижана вода і цвіль на матрацах.

Також, "Знай.uа" писав, що тернополян закрили на жорсткий карантин: прощайте, кафе та спортзали