Відомий український телеведучий і шоумен Юрій Горбунов опублікував на власній сторінці в Instagram черговий знімок із коханою дружиною Катериною Осадчою.

На опублікованому фото він обіймає Осадчу, можливо, на якомусь публічному заході. У Катерини – ретро-зачіска та прикраси у стилі початку минулого століття. Все це разом із чорно-білою палітрою фото створює затишну та трохи кіношну атмосферу на знімку.

«Чорно-білі фотографії завжди додають якусь особливу магію до світлин!! Якась я в них творча енергія! Хоч і немало важливо - хто саме на світлинах!», - підписав знімок Горбунов.

«Ви просто вау!», «Дуже гарні!!!», - захоплюються у коментарях фанати зіркової пари.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

«Катя розкішна!», «Ретро… чудесно...», - додають деякі коментатори під постом із виразним знімком.

Раніше ми писали про те, що Катя Осадча показала нестаріючого тата і красуню-маму, Навіть Потап не встояв.

Нагадаємо, Юрій Горбунов і Катя Осадча змусили маленького сина махати лопатою: виховують майбутнього Вірастюка. Відповідне зворушливе фото він опублікував на власній сторінці в Instagram.

Як повідомляв портал Знай.ua, Юрій Горбунов дивно привітав Катю Осадчу:"головне не задушити".