Популярній українській телеведучій Соломії Вітвіцькій, яка нещодавно пережила розлучення із чоловіком, мабуть, зовсім нудно довгими весняними вечорами. Інакше як пояснити те, що вона проводить їх перед телевізором, слухаючи саму себе.

Відповідне відео телеведуча опублікувала в сторіз на своїй сторінці в Instagram.

Судячи з кадрів, Соломія вирішила подивитися на себе на екрані телевізора – у випуску новин. Вона навіть спробувала пожартувати, підписавши відео «коли подруга веде новини». Таким чином, мабуть, вона хоче натякнути, що сама собі є найкращою та найближчою подругою.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Варто зазначити, що про розлучення телеведучої стало відомо на початку цього року, хоча, за її словами, це непросте рішення давно назрівало в житті пари. Із колишнім чоловіком Соломія залишилася в добрих стосунках і зла на нього не тримає. Що саме стало головною причиною розриву, досі не відомо.

Нагадаємо, що Соломія Вітвіцька показала подарунок від таємного шанувальника:"у розлучення є переваги".

Як повідомляв портал Знай.ua, Соломія Вітвіцька показала, що їсть на сніданок: таке не кожен витримає.

Також Знай.ua писав, що Соломія Вітвіцька розповіла своїм підписникам, як збирається провести вечір.

Цього разу вона віртуально "вирушила до театру" на виставу за твором видатної української поетеси Лесі Українки, якій незабаром святкуватимуть ювілей.