У Києві приватна лабораторія попалася на виготовленні липових результатів тесту на коронавірус. Про це розповіли у Міністерстві внутрішніх справ.

Як зазначається, працівники приватної лабораторії продавали довідки із потрібними замовнику результатами тесту на COVID-19.

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

За інформацією правоохоронців, за один сертифікат чи довідку зловмисники просили в замовників від 900 гривень, або ж вдвічі більше, якщо папірець потрібно було виготовити терміново.

Злочинну схему вдалося викрити оперативникам управління стратегічних розслідувань у столиці спільно зі слідчими київської поліції.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

У поліції не повідомляють, яка саме лабораторія промишляла підробкою документів.

Нагадаємо, раніше Хворі кияни штурмують поліклініки, забудьте про соцдистанции: "Медреформа, с*ка!" У Києві відвідувачі поліклініки влаштували величезну чергу в реєстратуру, забувши про соціальну дистанцію.

Як повідомляє портал «Знай.uа» Хвору коронавірусом стареньку заганяли по кабінетах, задихалася в чергах: "сім кіл пекла" У Житомирі стареньку жінку заганяли до важкого стану по лікарняних кабінетах.

Також «Знай.uа " писав, що Харків'яни " маринуються "в поліклініках, черги з самого ранку:" в Шаріте відправлять?" Харків'яни стали скаржитися, що в 9 поліклініці люди повинні сидіти в черзі з самого ранку.