Під Києвом, в селищі Немішаєве, місцеві жителі так втомилися просити комунальні служби виконати їхні прямі обов'язки, що встановили на проїжджій частині досить неоднозначний «натяк».

Про це повідомили в співтоваристві "Х**вий Київ", публікуючи відповідні знімки.

Зазначається, що після ремонту аварійного водогону посеред головної дороги залишилися Ями та вибоїни. Відновлювати дорожнє полотно ніхто не збирається.

Місцеві жителі вирішили "віддячити" комунальників за неякісно виконані роботи, і встановили на найбільшій ямі посеред дороги могильний хрест.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

За словами самих жителів, похмурий предмет став "пам'ятником безгосподарності" - після кожного такого ремонту дороги селища стають все гірше і гірше, а ремонтувати їх ніхто не поспішає.

Нагадавши, київські комунальники зганьбилися з підробленими стовпами- " з г * вна і гілок"

Як повідомляв портал " Знай.ua", мокру "доблесть" харківських комунальників показали одним відео: "Душ у під'їзді, гаряченька пішла.

Також " Знай.ua " писав, львів'яни закидали головну ялинку сміттям на Новий Рік, комунальники прозріли: "дві вантажівки!"