Популярна українська співачка Alyosha потішила своїх підписників новими знімками в Instagram. Цього разу вона показала, як записує новий альбом на студії разом із співаком Владом Дарвіним.

«Створення альбому - діло непросте... і веселе, і сумне буває, нервове і спокійне, і кольорове, і сіре....але... завжди з душею і щиро!», - прокоментувала вона милий знімок, на якому Влад щиро сміється у той час, як сама Alyosha ніби добирає слова, щоб щось пояснити.

«Отож бо й воно. Створення будь-якого шедевру - це і біле, і кольорове, навіть якщо зовсім чорне, як квадрат Малевича», - зазначають у коментарях фанати співачки.

«Створення альбому діло непросте, речі несумісні сум а квітка де - Весело і щиро і завжди з душею, сумно не буває коли йду сашею», - спробували віршовано пожартувати під постом підписники співачки.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нагадаємо, Знай повідомляв, що українські зірки шоу-бізнесу розповіли, як народжували дітей під час карантину. Своїми історіями поділилися Ілона Гвоздьова та Світлана Тарабарова.

Також Знай писав, що дружина Тараса Тополі Альоша розповіла про свої потаємні бажання. Як виявилося, вона поділилася бажанням втекти від усього світу і побути наодинці з собою.

Нещодавно Знай передавав, що артистка Alyosha розповіла, як повела під вінець Тараса Тополю прийнявши рішення про народження дитини і домоглася втілення своїх бажань. Подробиці їхнього особистого життя.