Популярна українська телеведуча Соломія Вітвіцька потішила своїх підписників новими знімками в Instagram. Цього разу вона показала, як проходять робочі будні, що переростають в посиденьки з подругами.

«Проїхала до yanapryadko - люблю затишні офіси, коли можна з комфортом обговорити робочі моменти, і водночас пощебетати з подружками», - написала Соломія під фото.

Вона також додала, що у вільний час вирішила порозглядати шедевральні знімки, що стали частиною фотопроекту «Аркур.Натхнення».

]879101[/img]

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

«Завдяки @gazer.com_eu - світлини справді, як кадри з чорно-білого кіно. Тішуся такому класному результату нашої з rostickdesign співпраці. Тож, залюбки хвалюся. Досить лишень під ’єднатись телефоном до ТВ і вуаля – на великому екрані у гарній якості фото заграли новими барвами», - додає Соломія.

«Дуже гарна дівчина, якщо можна, я б оженився на Соломії», «Чудове фото, Солю», «Ну, щебетати і я вмію, навіть якщо це чужоземна мова», - зізнаються в коментарях фанати ведучої.

Нагадаємо, що Соломія Вітвіцька показала подарунок від таємного шанувальника:"у розлучення є переваги".

Про це вона розповіла в Instagram-сторіз на власній сторінці.

Як повідомляв портал Знай.ua, Соломія Вітвіцька показала, що їсть на сніданок: таке не кожен витримає.

У себе на сторінці в Instagram дівчина зняла stories, де показала свій варіант сніданку. Це яйця, багато зелені і авокадо.

Також Знай.ua писав, що Соломія Вітвіцька розповіла своїм підписникам, як збирається провести вечір.

Цього разу вона віртуально "вирушила до театру" на виставу за твором видатної української поетеси Лесі Українки, якій незабаром святкуватимуть ювілей.