Скандал довкола вдаваних стосунків восьмирічної дівчинки-моделі та її нібито коханого 13-річного хлопчика-блогера Паші Пая обростає новими подробицями. Про це розповіли у "КП в Україні".

Як зазначає видання, батько маленької Мілани Маханець, Олександр, зізнався, що шокований тим, що відбувається із його дочкою та його колишньою дружиною.

За його словами, із мамою Мілани, Дариною, він розлучився ще два роки тому. Він зазначив, що не хоче говорити про стосунки із жінкою, а з дочкою намагається підтримувати зв'язок і допомагати.

"Зараз я просто в шоці від того, що відбувається. Все, що діється, м'яко кажучи, неправильно", - наголошує чоловік.

За інформацією друзів колишнього подружжя, не відомо, що стало причиною їхнього важкого розлучення. Кажуть, що приблизно тоді ж, у 2016 році, особиста сторінка маленької Мілани в соцмережі Instagram перетворилася з дитячої на «рекламний майданчик» юної моделі.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Мілана з мамою в Москві. фото: ФБ

Зараз мама дівчинки не спілкується навіть зі своїми батьками. Правоохоронці провели допит жінки з приводу «роману» між її малолітньою дочкою та неповнолітнім хлопчиком, та інкримінують жінці «розповсюдження дитячої порнографії».

Нагадаємо, що у Київському дитсадку вихователі висміювали дитину перед усією групою: ходить в туалет стоячи

Як повідомляв портал "Знай.uа", порушників закону про мову почали притягувати до відповідальності: "Просто знищували"

Також, "Знай.uа" писав, що книга про секс для хлопчиків стала скандалом через одностатеве кохання: радили спробувати з морквою