Стало відомо про те, які знижки підготували українські супермаркети для покупців. Подробиці інциденту.

Таким чином повідомляється, що в Telegram-каналі «Ху*вий Київ» поділилися роликом з супермаркету «ВелМарт», який розташовується на Чорнобильській в Києві.

Справа в тому, що там пропонують покупцям придбати товар зі знижкою, але, співробітники забули про важливу деталь, або просто було лінь.

Покупцям пропонують придбати упаковку макаронних виробів з величезною знижкою, так як це товар тижня. Нібито, до акції вартість спагетті була 39 гривень, а зі знижкою виходить 29.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Однак, якщо відсунути трохи новий цінник, можна помітити інший, на якому та ж вартість, яка заявлена зі знижкою.

Непоганий маркетинговий хід, який тут же провалився.

Нагадаємо, у Дніпрі магазин впарив покупцям " грибне сміття": "Заморозили прямо в лісі?". Дніпряни захотіли поласувати опеньками і придбали упаковку швидкозаморожених грибочків. Але вдома їх чекала неприємність, при розморожуванні разом з грибами розтанули сміття, бруд і листя.

Як повідомляв "Знай.ua", киянка купила смердючі "гриби" замість томата, гидливим не дивитися: борщу не буде. Мабуть вийшов термін придатності, або ж виробники не встежили.

"Знай.ua" писав, киянину впарили побілілі ковбаски, продавці розводять руками: "Це просто сіль". Про це стало відомо з телеграм-каналу "народний Ревізор". У коментарях люди підтримали версію продавців, що це сіль, а не те що здається на перший погляд.