Стало відомо про те, що в Києві посеред вулиці помітили лисицю. Вона бродила по столичній Троєщині, на Бальзака.

Таким чином повідомляється, що новина про це з'явилася в Telegram-каналі «Київ зараз». Туди додали також фотографію з місця.

Лисиця, фото: Київ зараз
Лисиця, фото: Київ зараз

Поруч з нею зібралися люди, і просто дивляться на неї. Як саме вона туди потрапила-залишається загадкою. По всій видимості вона не агресивна, раз люди зважилися підійти до неї на таку близьку відстань.

"Все нормально, просто лисиця. На Бальзака " - сказано в описі до фотографії.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Було також припущення, що це домашня лисиця, адже зараз стало популярним заводити собі домашніх вихованців з дикої фауни.

Нагадаємо, раніше На Тернопільщині кішка вигодувала двох чудовиськ-виросли і мало не загризли матусю. На Тернопільщині родина врятувала від вірної смерті двох дитинчат куниці або норки. Малюків передали окотившейся недавно кішці. Зі своїм завданням вона впоралася на відмінно.

Раніше в місті Переяслав Київської області завелася лисиця. Вона не агресивна по відношенню до людей і дуже налякана. Користувачі Мережі не моли пройти повз таку публікацію і висловили свою думку в коментарях. Багато пошкодували тварина і вирішили, що його потрібно нагодувати. Оданко знайшлися і ті, хто підкреслив, що до людей наближаються в основному лисиці зі сказом, тому її необхідно побоюватися.

Також "Знай.ua" писав, що У Харкові дикий кабан кинувся під колеса машин, але шашликів не буде. Судячи з кадрів, дикій тварині терміново знадобилося перебігти трасу на протилежний бік лісу, власне, що воно вдало і зробило.