Під Києвом лисиця напала на собаку. Про це написали місцеві зоозахисники.

Як зазначається, прикра подія трапилася в Ірпіні – там дика лисиця накинулася на собаку. Через це волонтери вирушили у вказаний район, щоб вакцинувати тамтешніх безпритульних тварин від сказу. Також вони мали намір повернути лисицю до лісу, щоб вберегти їй життя.

«Вул. Північна, промзона, місто Ірпінь. Помічено лисицю, котра напала на собаку. Виїжджаємо на місце для вакцинування тамтешніх безпритульних, також думаємо проконсультуватись з спеціалістами, щодо доцільності її проживання в межах міста. Якщо вийде, гуманно помістити її до лісу, в місті небезпека смерті набагато вища», – зазначає автор допису Євгенія Мельник.

«Жах, як же її упіймати», «А просто вигнати у ліс? Чи ліс не поряд?», «Є спеціальні живоловки, але це тяжко буде», «Треба для початку, мені здається, її спіймати й перевірити, чи не має вона сказу, якщо напала на пса. Бо тоді її перебування у межах міста несе небезпеку», - пишуть у коментарях небайдужі.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

«Може, вона чиясь? Не так давно одна сім‘я шукала лисичку», «Найбільше лисиця не любить котів, в природі якщо побачить на своїй ділянці полювання, кіт труп. Собак не боїться, але намагається уникнути зустрічі. Атакує, якщо малюки поруч, загроза життю або, найчастіше, це сказ», - додають спеціалісти з тварин.

Раніше в місті Переяслав, Київської області завелася лисиця. Вона не агресивна по відношенню до людей і дуже налякана. Користувачі Мережі не моли пройти повз таку публікацію і висловили свою думку в коментарях. Багато пошкодували тварина і вирішили, що його потрібно нагодувати. Оданко знайшлися і ті, хто підкреслив, що до людей наближаються в основному лисиці зі сказом, тому її необхідно побоюватися.

Нагадаємо, що кішка постійно кидала своїх кошенят і тікала в ліс. Коли з'ясувалося навіщо, господиня плакала

Як повідомляв портал "Знай.uа", чотирилапі харків'яни зможуть знайомитися за допомогою програми