Стало відомо про те, що під Верховною Радою України зібрався черговий мітинг. Протестуючі зоозахисники вимагали від влади рішень.

Таким чином повідомляється, що активісти хочуть, щоб була посилена відповідальність за жорстоке поводження з тваринами, а також заборонена хутряна ферма.

Мітинг, фото: Pavlovsky.NEWS
Мітинг, фото: Pavlovsky.NEWS

За словами активістів, у багатьох українських містах комунальні служби ліквідують безпритульних тварин. Також, один з протестувальників розповів, що через вбивство бездомних собак на вулицях стали з'являтися лисиці.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Мітинг, фото: Pavlovsky.NEWS
Мітинг, фото: Pavlovsky.NEWS

Якщо Верховна Рада ухвалить законопроект, який був уже підтриманий у першому читанні, то за жорстоке поводження, тілесні ушкодження або ж загибель тварини, зможуть карати. Позбавлення волі передбачено на строк від двох до трьох років з конфіскацією тварини.

Раньше на акцію протесту в Києві з плакатами вийшли близько півсотні людей. "На Майдані Незалежності близько 50 осіб мітингують проти підвищення тарифів на газ. Також люди принесли з собою квитанції за газ і його транспортування, що підтверджують непідйомні для населення суми.

Нагадаємо, понад 100 чернівчан вийшли на акцію протесту під Чернівецьку міську раду. Люди виступають проти обмежень локдауна і підвищення тарифів на газ і електроенергію.

Як повідомляє портал "Знай.ua" Українців змусять ще раз платити за ту ж комуналку: особливо важко буде без ОСББ.

Це передбачається вже прийнятим Верховною Радою України законом № 4383"Про житлово комунальні послуги".