Кияни сьогодні, 15 січня, незважаючи на карантин і локдаун в країні, вийшли на Майдан Незалежності, щоб протестувати проти непідйомних тарифів на газ. Про це розповіли в телеграм-спільноті «Київ зараз».

Як повідомляється, на акцію протесту з плакатами вийшли близько півсотні людей.

«На Майдані Незалежності близько 50 осіб мітингують проти підвищення тарифів на газ. На плакатах гасла "Нехай палають палаци!", "Локдаун-офшорам, ні поборам!». Також люди принесли з собою квитанції за газ і його транспортування, що підтверджують непідйомні для населення суми.

Фото: Київ зараз
Фото: Київ зараз

А поки на Майдані Незалежності протестують, в уряді пообіцяли знизити тарифи на газ до кінця опалювального сезону. При цьому планується, що верхня межа вартості кубометра газу не перевищить 6,99 гривень. Ця норма має набути чинності з 1 лютого 2021 року, обіцяють у Кабінеті Міністрів.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, понад 100 чернівчан вийшли на акцію протесту під Чернівецьку міську раду. Люди виступають проти обмежень локдауна і підвищення тарифів на газ і електроенергію.

Як повідомляє портал «Знай.uа» Українців змусять ще раз платити за ту ж комуналку: особливо важко буде без ОСББ

Також «Знай.uа " писав, що Тарифи на газ знову жахають українців: скільки доведеться платити за доставку в 2021