Відомий український артист і найпопулярніший ректор країни Михайло Поплавський знову порадував фанатів своєї творчості. Він випустив новий кліп на композицію «Я твій Міша».

Таким чином повідомляється, що ролик знятий за сучасними технологіями, і присвятив його ректор українським жінкам - найкрасивішим у світі.

Михайло Поплавський представив концертний кліп, і його презентація відбулася в понеділок, 15 березня в стінах навчального закладу Київський університет культури.

Режисером став студент п'ятого курсу КНУКіМ Михайло Харченко, і там використовувалася 3D Віртуальна реальність, LED cube, Unreal Engine, а також інші сучасні технології.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

За сюжетом, серце героя підкорила чарівна блондинка, яка змінює вбрання і літає в повітрі на величезній диско-кулі.

Також, чоловік заінтригував фанатів наступною роботою. Якщо цей кліп був знятий тільки для жінок, то наступний «Забава», який вийде зовсім скоро, буде для чоловіків.

Нагадаємо, Олег Винник оригінально привітав "вовчиць" з 8 березня. Варто відзначити, що 47-річна зірка виглядає як завжди дивовижно в чорному класичному костюмі і синій сорочці.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", Поплавський поклав у рот молодій красуні на очах у всього Києва

Також "Знай.ua" писав, що грайливий Поплавський скрутив глотку хейтерам в прямому ефірі: "є ще питання?" У своєму Instagram артист вирішив розповісти, як справляється з хейтерами.