Відомий український артист, а також найпопулярніший ректор України Михайло Поплавський знову порадував фанатів новою публікацією в соціальній мережі Instagram.

Таким чином повідомляється, що цього разу чоловік розповів про кінець світлого свята - Масляної. На новому знімку Михайло Поплавський стоїть в традиційному костюмі блакитного кольору і сорочці з вишивкою. У кадрі можна помітити ще один аксесуар-це окуляри.

На столі у артиста лежить український рушник і тарілочка з млинцями, які є символом Масляної.

Млинці у Михайла Поплавського незвичайні, а з особливою, дорогою начинкою. Він по всій видимості вважає за краще це блюдо з червоною ікрою.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Ось і закінчується Масляна! Вітаю всіх з цим світлим святом, і бажаю жити в достатку❤️» - підписав він свій новий пост.

У коментарях передплатників він попросив поділитися рецептом найсмачніших млинців.

Нагадаємо, раніше Гарячий Поплавський дав фору молодим з трьома студентками: ось він, еліксир безсмертя. На цей раз, у своєму Instagram, артист вирішив привітати фанатів з днем обіймів.

Як повідомляє портал "Знай.ua", Поплавський поклав у рот молодій красуні на очах у всього Києва.

Вони розіграли невеликий скетч, який набрав у соціальній мережі Tik Tok вже практично 800 тисяч переглядів.

Також "Знай.ua" писав, що грайливий Поплавський скрутив глотку хейтерам в прямому ефірі: "є ще питання?" У своєму Instagram, артист вирішив розповісти, як справляється з хейтерами.