Відома українська телеведуча Катерина Осадча порадувала фанатів новими фотографіями зі зйомок. Цього разу вона показала кадр зі зйомок вокального шоу»Голос країни".

Таким чином повідомляється, що жінка продемонструвала фото через лаштунки вокального шоу. Вона продемонструвала шикарний образ, золоте плаття сиділо на ній як влите.

В районі стегон на плаття відвертий розріз. Це дозволило продемонструвати стрункі, довгі ноги.

Доповнили стильний образ великі срібні сережки-каблучки, і власне, самі Каблучки на руках.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"На Голосі країни сьогодні вокальні бої. Включайте 1+1" - підписала пост телеведуча. Також вона запитала у передплатників, чи є у них вже фаворити, і за кого вболівають в цьому сезоні.

Варто відзначити, що Катерина Осадча залишається незмінною ведучою цього шоу вже кілька років, і в цьому сезоні, який має назву «перезавантаження», нічого не змінилося.

Виходить в ефір воно щонеділі на телеканалі 1+1.

Нагадаємо, Юрій Горбунов і Катя Осадча змусили маленького сина махати лопатою: виховують майбутнього Вірастюка.

Як повідомляв портал Знай.ІА, Юрій Горбунов дивно привітав Катю Осадчу:"головне не задушити".

Юрій Горбунов, який зібрав майже мільйонну армію шанувальників в Instagram, поділився світлою фотографією

Раніше ми писали про те, що Катя Осадча показала нестаріючого тата і красуню-маму, Навіть Потап не встояв. Відома українська телеведуча Катя Осадча частенько радує шанувальників в Instagram новими публікаціями.