Відомий український телеведучий Юрій Горбунов показав, як вони проводять час на вихідних разом з дружиною Катериною Осадчою.

Таким чином повідомляється, що пара відвідала кінотеатр. У них видався вільний день, який вони вирішили провести разом і з користю.

Про це чоловік розповів на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, опублікувавши спільне фото з дружиною з кінотеатру.

"Субота, чи не сходити в кіно? Чекаємо сеанс. "Скажене" продовжує рулити!!" - підписав публікацію Юрій Горбунов.

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Йдеться про третю частину фільму «Скажене весілля», в якій знявся шоумен. Цей фільм втретє вже збирає повні зали в кінотеатрах, і ось, мабуть подружжя знайшло час, щоб теж подивитися його.

"Катя фіолетовий леопард", "Катя, красуня","Ніби рідні брат і сестра))))) схожі дуже" - пишуть користувачі під постом в коментарях.

Раніше ми писали про те, що Катя Осадча показала нестаріючого тата і красуню-маму, Навіть Потап не встояв. Відома українська телеведуча Катя Осадча частенько радує шанувальників в Instagram новими публікаціями.

Нагадаємо, Юрій Горбунов і Катя Осадча змусили маленького сина махати лопатою: виховують майбутнього Вірастюка.

Як повідомляв портал Знай.ua, Юрій Горбунов дивно привітав Катю Осадчу:"головне не задушити".

Юрій Горбунов, який зібрав майже мільйонну армію шанувальників в Instagram, поділився світлою фотографією