Відома українська телеведуча Соломія Вітвіцька знову порадувала передплатників новими фотографіями. Цього разу вона показала, як же проводить свій вихідний.

Таким чином повідомляється, що телеведуча прогулялася по центру Києва, і вирішила покататися на колесі огляду, що стоїть на Контрактовій площі.

Скориставшись нагодою і красивим виглядом, дівчина зробила кілька атмосферних знімків, які і опублікувала собі в стрічку.

На фотографії вона стоїть у вовняному пальто червоного відтінку, яке припало до душі коментаторам під постом.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Краса по-нашому! Волохате пальто дуже красиве!!! Наше?", "Соля❤️ ти як розквітла квіточка виглядаєш! Прямо милуюся😍", " Вау. Вам дуже йде цей колір», "Соломія, ви розкішні" - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, що Соломія Вітвіцька показала подарунок від таємного шанувальника:"у розлучення є переваги".

Про це вона розповіла в Instagram-сторіз на власній сторінці.

Як повідомляв портал Знай.ua, Соломія Вітвіцька показала, що їсть на сніданок: таке не кожен витримає.

У себе на сторінці в Instagram дівчина зняла stories, де показала свій варіант сніданку. Це яйця, багато зелені і авокадо.

Також Знай.ua писав, що Соломія Вітвіцька розповіла своїм підписникам, як збирається провести вечір.

Цього разу вона віртуально "вирушила до театру" на виставу за твором видатної української поетеси Лесі Українки, якій незабаром святкуватимуть ювілей.