На Рівненщині визнали винним чоловіка, який жорстоко вбив безпритульного собаку.

Про це повідомив у пресслужбі прокуратуиа Рівненської області.

В ході слідства стало відомо, що в жовтні минулого року, 33-річний чоловік, який неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки і грабежі, будучи в стані алкогольного сп'яніння, виявив в одному з дворів села Козин місцевого пса. Шкуродер спочатку задушив, придавивши колінами тварину до землі, а після взяв розбиту пляшку і перерізав собаці горло.

Тварина від отриманих травм загинула.

собака, фото Pxhere
собака, фото Pxhere

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Вироком Радивилівського районного суду 33-річного мешканця колишнього Радивилівського району визнано винним у жорстокому поводженні з тваринами, що призвело до їх каліцтва або загибелі (ч. 1 ст. 299 КК України)",- повідомили в прокуратурі.

Суд призначив чоловікові покарання в межах санкції статті.

Додамо, що санкція статті передбачає арешт строком до 6-ти місяців або обмеженням волі на строк до 3 років.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Під Одесою шкуродер понівечив хаскі граблями, селяни влаштували самосуд. Чоловік побив граблями сусідську собаку, після чого люди помстилися за тварину і змусили шкуродера каятися на камеру.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Львівському душогубу загрожує "відпустка" за гратами: вбивав малюків і посміхався. Жителю Червоноградщини загрожує до 8 років ув'язнення за вбивство чотирилапих. 59-річному чоловікові повідомили про підозру за жорстоке поводження з тваринами, що призвело до їх загибелі.

Також «Знай.иа " писав, що У Хмельницькому нелюди безжально вбивають малюків: напихають "обід" голками. У місцевих Viber-групах, Telegran-каналах та групах у Facebook хмельничани поширили інформацію, щоб попередити власників собак про необхідність слідкувати за своїми вихованцями під час прогулянок.