Стало відомо про те, що в Києві сталося страшне ПП з агресивними тваринами. Все було знято на відео.

Таким чином, повідомляється, що на Воскресенських садах, в неділю, 21 червня сталася бійка між двома великими собаками Один з господарів навіть застосував сокиру, щоб захистити свого вихованця.

Відповідне опубліковано відео в Telegram-каналі "Київ Оперативний".

Настоящая жесть, 18+ Видео - https://t.me/KyivOperativ/63766 На Воскресенких садах 21.06.2020 сцепились две собаки. Тогда один из хозяев просто взял топор и начал рубать собаку-оппонента.

Geplaatst door Киев Оперативный op Vrijdag 26 juni 2020

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"На Воскресенських садах 21.06.2020 зчепилися дві собаки. Тоді один з господарів просто взяв сокиру і почав рубати собаку-опонента", - сказано в публікації.

Видовище дійсно досить страшне. Також, в мережу потрапили фотографії, на яких видно як покалічено тварина.

Що буде з чоловіком і знайшли його – поки що невідомо.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що в центрі Києва туристи познущалися над живим блакитному. Очевидці все це зняли на камеру.

Таким чином, повідомляється, що в мережі опублікували страшне відео, на якому видно, як невідома жінка почала знущатися над живою птицею в самому центрі Києва. Вони в цей момент знаходилися в автобусі, який припарковано. А ось пір'я жінка просто викидала на вулицю. Видовище не для людей зі слабкими нервами.

Нагадаємо, раніше у Харкові гицель викинув кошеня з п'ятого поверху.

Як повідомляв портал "Знай.иа", за Дніпром гицель розстріляв собаку.

Також Знай.иа" писав, що у Києві невідомі труять безпритульних тварин.