Міська влада пообіцяла киянам, які візьмуть тварин з притулку, безкоштовний грумінг для чотирилапих.

Про це повідомили в пресслужбі КМДА.

Ті пухнастики, яких будуть забирати з муніципального притулку, пройдуть комплекс грумінг-процедур подібно до тих, які роблять в собачих «салонах краси».

Дану послугу надаватимуть фахівці КП "Київська міська лікарня ветеринарної медицини" за адресою вул. Електротехнічної, 5-а.

Для майбутніх господарів тварин, послуга буде абсолютно безкоштовною, запевняють у КП.

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

собака, фото Pxhere
собака, фото Pxhere

Всім тваринам проведуть комплекс гігієнічних процедур: помиють шерсть і видалять зайву, підпиляють кігті, проведуть догляд за порожниною рота та інше. Зазвичай подібні процедури проводяться з метою підготовки тварини до виставки або косметично-профілактичними цілями.

Грумінг-послуги від Київської міської лікарні ветеринарної медицини зможуть отримати і домашні тварини, проте не безкоштовно.

Природно, що регулярний догляд за твариною зменшує ймовірність виникнення різноманітних хвороб.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Українка ризикувала своїм життям заради прибирання у крокодилів: "дуже непередбачувані"

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Києві бездомних тварин прилаштовують прямо в метро

Також «Знай.иа " писав, що Чернівчанка з великим серцем дарує тепло хворим "хвостикам", нікому не потрібні: "лисиці, собаки та кішки"