В Києві для мешканців Оболоні день почався не з кави: з кранів людей замість води полилася дивна бурда темно-коричневого кольору.

Таку світлину на сторінці Facebook-спільноти "Матусі Оболоні" опублікувала користувачка Світлана Бондар.

"Навіть не знаю, що сказати:(", — підписала фото жінка.

Наразі відомо, що це трапилося по вулиці Малиновського. В той же час користувачі у коментарях жартують, що це не вода, а кава/нафта/шоколад. І що такі випадки трапляються постійно.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Також радять почистити бойлер і поскаржитися Кличку.

Схоже сталося на Троєщині, де з гарячого крана тече жахливо брудна вода. "Така вода вже майже добу. Ні дитину купувати, підмити, ні вмитися, нічого. Вчора взагалі ні гарячої, ні холодної не було протягом декількох годин. А коли включили замість води з крана відходи (інакше це не назвеш), а платити будемо за гарячу», написала мешканка будинку на вулиці Цвєтаєвої, 12.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що в Тернопільській області еко-активісти зафіксували самоуправство і свинство співробітників лісгоспа. у Збаразькому районі в лісі було виявлено місце, де лісгосп пиляв дерева і розчищав сухі гілки, а потім залишив після себе звалище.

Також Знай писав, що у Києві посеред дороги відкрився вхід до Нарнії", городяни лютують: не приведи Господь...

Нещодавно Знай передавав, що в Дніпрі полігон для твердих відходів душить місцевих жителів.