Відомий український телеведучий і шоумен Юрій Горбунов заінтригував своїх фанатів в Instagram stories своїм несподіваним перевтіленням.

Судячи з опублікованого знімка, Горбунов приміряє на себе образ Тіни Кароль, взявши участь в Lip Sync Battle-популярному конкурсі на саме правдоподібне виконання пісні під фонограму.

На знімку Горбунова досить складно дізнатися-він приміряв не тільки перуку блондинки і нафарбував губи, але і втиснувся в облягаючу білу сукню, щоб бути схожим на популярну українську виконавицю Тіну Кароль.

На жаль, не відомо, як на таке перевтілення відреагували шанувальниці ведучого, а також його дружина, Катя Осадча.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Сам ведучий ніякої інформації про майбутній конкурс також не поширює.

Раніше ми писали про те, що Катя Осадча показала нестаріючого тата і красуню-маму, Навіть Потап не встояв. Відома українська телеведуча Катя Осадча частенько радує шанувальників в Instagram новими публікаціями.

Нагадавши, Юрій Горбунов і Катя Осадча змусили маленького сина махати лопатою: виховують майбутнього Вірастюка. Відповідне зворушливе фото він опублікував на власній сторінці в Instagram.

Як повідомляв портал Знай.ua, Юрій Горбунов дивно привітав Катю Осадчу:"головне не задушити".

Юрій Горбунов, який зібрав майже мільйонну армію шанувальників в Instagram, поділився світлою фотографією, на якій обіймає свою кохану дружину Катю Осадчу.