У Києві затримали крадія, який неодноразово вже попадався на аналогічних злочинах. Про це розповіли у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

«Вже знайомий нам і вам кримський крадій знову попався на крадіжці. Пан Галас Юрій Володимирович, 1977 року народження, професійний крадій. Цим і заробляє собі на життя. Затримувався вже величезну кількість разів, але чомусь продовжує красти», - наголошують у спільноті.

Цього разу злочинця впіймали «за руку» на крадіжці в маршрутці №227 – він витяг у пасажирки 1963 року народження гаманець із усім, що в ньому було.

На думку авторів допису, незабаром зазначений громадянин знову опиниться на волі і продовжить промишляти своїм ремеслом.

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

«Що означає знову?! Це як так? Закони взагалі ніяк не працюють чи виконуючі обов’язки судді не виносять судових рішень?! Як так може бути взагалі? То циган по 10 разів затримують і відпускають то такі персонами з багаторічним стажем. Так і живимо», «Напевно, багато хто не знає, що є негласна команда не закривати до суду нікого (за винятком резонансних злочинів). А знаєте для чого? Для економії грошей на утримання заарештованих містяться в ІТТ, СІЗО. Тому затримують по 100 разів, але суд випускає, з запобіжним заходом - домашній арешт», - коментують кияни.

«Втрачає хватку...», «Я в дитинстві бабаїв саме такими уявляв», «Блін, вкрали професію в циган», - додають інші.

Нагадаємо, Знай писав, що у Львові молода жінка з білим волоссям пограбувала магазин. Злодійка потрапила в об'єктив камери відеоспостереження.

Також Знай повідомляв, що в Миколаївській області підліток пограбував магазин, школу, а потім підпалив навчальний заклад.

Нещодавно Знай передавав, що у Львові банда, до складу якої зійдуть жінки обчистила магазин. Вони забрали гроші з сейфа одного з магазинів торгового центру.