Стало відомо про те, що в Києві пішохід пройшовся по автомобілю, який припаркували на переході. Чого не зробиш заради ефектного ролика в Tik Tok.

Таким чином повідомляється, що в Києві хлопець вирішив стати відомим в мережі, і зняв провокаційний ролик для своєї сторінки в Tik Tok.

Він, переходячи дорогу по пішохідному переходу, вирішив покарати героя парковки. Хлопця знімали його друзі на телефон, а він в цей час заліз на автомобіль Mercedes і пройшовся по капоту.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Судячи з ролик, в салоні транспортного засобу нікого не було, і про інцидент водій дізнався, або ж дізнається, по роликах в мережі.

У мережі також з'явилися знімки машини, там чітко видно, що вона перегородила частину пішохідного переходу.

До слова, номери на автомобілі дніпропетровські.

Тим часом у Києві двоє неадекватних водіїв припаркували свої автомобілі прямо на тротуарі, залишивши між ними зазор не більше півметра. "Сантиметрів 40 вистачить для проходу, жалюгідні пішоходи?».

Нагадаємо, що у Харкові встановили "особливий знак" щоб не розслаблялися.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив секретар Харківської міської ради Ігор Терехов, опублікувавши відповідне фото.

Як повідомляв портал "Знай.ua", авто ужгородця спалахнуло, як сірник, очевидці в шоці. Полум'я повністю знищило покриття машини і салон. Що стало причиною загоряння і чи не був це підпал, ще належить з'ясувати, як і збиток.