Відомий український телеведучий і шоумен Юрій Горбунов розповів у своїх Instagram stories про розіграш, який він проводить.

Таким чином повідомляється, що результати повинні з'явитися вже сьогодні, в четвер, 11 березня. Один їх передплатників, самий счатлівий стане власником автомобіля Ford, або ж грошової винагороди.

Правила для участі в конкурсі дуже прості:
1. Потрібно підписатися на сторінку Юрія Горбунова в соціальній мережі Instagram.

2. На всі акаунти, на які підписаний сам телеведучий.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

На це все, залишається лише чекати тепер самих результатів

Наприкінці Юрій Горбунов побажав усім учасникам удачі. Розпочнеться розіграш о 19: 00, по всій видимості на сторінці шоумена в Instagram.

Раніше ми писали про те, що Катя Осадча показала нестаріючого тата і красуню-маму, Навіть Потап не встояв. Відома українська телеведуча Катя Осадча частенько радує шанувальників в Instagram новими публікаціями.

Нагадаємо, Юрій Горбунов і Катя Осадча змусили маленького сина махати лопатою: виховують майбутнього Вірастюка. Відповідне зворушливе фото він опублікував на власній сторінці в Instagram.

Як повідомляв портал Знай.ua, Юрій Горбунов дивно привітав Катю Осадчу:"головне не задушити".

Юрій Горбунов, який зібрав майже мільйонну армію шанувальників в Instagram, поділився світлою фотографією, на якій обіймає свою кохану дружину Катю Осадчу.