Відомий український співак, «вічний ректор» Київського національного університету культури і мистецтв Михайло Поплавський поділився досвідом із українцями, як краще потішити жінку. Відповідне відео він розмістив на власній сторінці в Instagram.

«Радувати жінок потрібно не тільки 8 березня. Балуйте їх щодня і увагою, і подарунками. Гарного настрою!», - побажав співочий ректор своїм фанатам, запропонувавши також розповісти, який, на їхню думку, найкращий подарунок для жінки.

«Як сподобатися дівчині? Даруй квіти, годуй у ресторанах, даруй подарунки, дістань зірку з неба», - рекомендує метр української естради, однак потім заперечує сам собі «Так, стоп!», і дістає з-під кришки блюда новенький айфон. На думку Поплавського, дорогого гаджета цілком досить, щоб отримати прихильність дівчини.

«Ви романтик!», - захоплюються у коментарях молоденькі фанатки автора «Кропиви» та «Юного орла».

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua, Поплавський поклав у рот молодій красуні на очах у всього Києва

Також "Знай.uа" писав, що грайливий Поплавський скрутив глотку хейтерам в прямому ефірі: "є ще питання?" У своєму Instagram, артист вирішив розповісти, як справляється з хейтерами.