Вбивство жінки-поліцейської в Києві обростає новими подробицями. Як з'ясувалося, напередодні трагедії і жертва, і передбачувана вбивця гостювали в одній квартирі. Про це розповіли в телеграм-спільноті Kyiv NEWS.

Як вдалося встановити, інспектора поліції Святославу Петрову покликала в гості подруга на ім'я Юлія. Туди ж покликали і куму Юлі - саме вона і підозрюється в скоєнні злочину.

Крім того відомо, що жінки навчалися в одній школі і жили в сусідніх будинках.

Під час застілля поліцейська і нова знайома щось не поділили. Захист обвинуваченої стверджує, що саме поліцейська напала на неї першою, а тій довелося захищатися. У відповідь сторона звинувачення заявляє, що більше чотирьох десятків ножових поранень і удари пляшкою складно назвати самозахистом.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Що саме стало мотивом для злочину, досі не ясно, слідство триває.

Поки що суд відправив підозрювану під арешт на два місяці, але адвокат домагається для неї домашнього арешту з носінням електронного браслета, оскільки у жінки – двоє дітей.

Нагадаємо, що хоробра дружина відбила чоловіка від нападників: відтягнула за волосся і роздала стусанів.

Як повідомляв портал Знай.ua, мати вбила двох своїх дітей, а після цього наклала на себе руки, повісившись у власній квартирі.

Також Знай.ua писав, що киянку, підозрювану у вбивстві подруги-копа, відправили за грати на два місяці.