Відома українська телеведуча Лідія Таран опублікувала новий пост на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Жінка вирушила у відрядження.

Таким чином повідомляється, що телеведуча опублікувала знімок з поїзда вона стояла в купе поруч зі своїм спальним місцем. Як розповіла сама Лідія Таран, це вона їде у відрядження.

Куди саме вирушила дівчина-невідомо.

"Сьогодні буду спати на другій полиці, як у дитинстві 😜 побажайте легкої дороги. Їдемо знімати спеціальний ефір ТСН» - написала Лідія Таран під крайнім постом.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Після цього дівчина нічого не публікувала і не коментувала. Залишилося лише чекати самого сюжету, щоб дізнатися про що він.

Нагадаємо, раніше Лідія Таран розкрила 5 пікантних секретів про Марічку Падалко: "ви ніколи не знали б..."

Лідія Таран на своїй сторінці в Instagram також привітала іменинницю. При цьому Таран оприлюднила кілька фактів про Падалко.

Як повідомляє портал "Знай.ua" Щаслива Марічка Падалко зустріла особливу дату серед засніжених гір: "о 40 здавалося..." Про це Марічка Падалко розповіла на своїй сторінці в Facebook.

Також "Знай.ua" писав, що Марічка Падалко розповіла, як закохалася в Єгора Соболєва: "була революція, ми обидва одружені". Про це повідомляє ТСН. Пара познайомилася влітку 2004-го року, коли обидва були в шлюбах. Про відносини навіть не думали, але "Помаранчева революція" змінила все. Саме тоді вони почали бачитися частіше, проте дати волю почуттям так і не наважувалися.