Стало відомо про інцидент, який стався в столиці. В одному зі спальних районів столиці цілодобово продають алкоголь в "наливайку".

Таким чином повідомляється, що біля "наливайки" постійно збираються великі компанії, які влаштовувати то бійки, то галасливі посиденьки.

Про це розповіли в програмі «Київ. NewsRoom».

Мешканці будинків, які на вулиці Вацлава Гавела 87 і 87А обурені, що цей магазин знаходиться під вікнами. Мало того, що алкоголь продають цілодобово, хоча це заборонено за законом, так придбати його можуть також неповнолітні.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Крім будинків поруч знаходяться навчальні заклади. Люди, які там збираються, постійно шумлять і влаштовують бійки. Іноді навіть чути постріли.

Знімальна групи разом з представниками правоохоронних органів здійснили візит в цей магазин, щоб розібратися, чи правда це.

Продавщиця Наталя показала всі потрібні документи, і було лише одне зауваження стосовно інформаційного плаката про коронавірус, але, цю проблему швидко усунула.

Стосовно продажу алкоголю неповнолітнім, Наталія заявила, що міцний алкоголь вони продають строго з 21 року, а слабоалкогольні - з 18 років.

При цьому, у них продають алкоголь цілодобово, і є спеціальна ліцензія, так вирішило керівництво.

Вже було подано заяву зі скаргою від мешканців. Скільки триватиме перевірка-невідомо, але, магазин продовжує здійснювати продаж.

Нагадаємо, що у Києві теща порішила зятя на очах у дочки і осиротила двох онучат.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Львові на одній з вулиць міста сталася НП, там жінка випала з вікна багатоповерхівки.

Також Знай.ua писав, що у Москві батько забив до смерті малолітнього сина, якого забрав у матері на вихідні.