Під Житомиром жінка з підозрою на COVID-19 влаштувала справжнє побоїще в кабінеті сімейного лікаря. Про це повідомляють у сюжеті «ТСН».

Як зазначається, інцидент стався в лікарні Бердичева. Того дня на прийом до 45-річної Наталії Маслій записалися понад півсотні людей. Оскільки з чотирьох лікарів, які приймають в амбулаторії, двоє перебувають на лікарняному з коронавірусом, в коридорі утворилася черга з пацієнтів.

Охочих потрапити на прийом розділили на дві черги – з тих, у кого підозра на коронавірус, і з усіх інших.

Скрін, відео YouTube
Скрін, відео YouTube

Однак 62-річна жінка, яка прийшла у відділення «чистої зони» з підозрою на ковід, закотила скандал і побила сімейного лікаря.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Пізніше виявилося, що вона – суддя Апеляційного суду. Її звинувачують у хуліганстві. А ось потерпілий лікар потрапила під крапельницю, і зараз знаходиться у відділення хірургії.

Нагадавши, На Хмельниччині батько-нелюд бив струмом однорічного сина, а потім повісив-Україна оніміла від подробиць

Як повідомляв портал Знай.ua, у Чернівцях коронавірус обірвав життя молодої матусі, легені не витримали: "годувала грудьми і лікувалася вдома"

Також портал Знай.ua писав, що українці масово купують отруєні гриби і не здогадуються, до смерті-крок: "дуже небезпечний токсин"