Відома українська телеведуча Катерина Осадча показала, яка в Києві весна. Вона зняла stories на свою сторінку в соціальну мережу Instagram.

Таким чином повідомляється, що в дівчина опублікувала ролик, який зняла з вікна будівлі. Там видно як у Києві зіпсувалася негода.

Замість ранньої весни і тепла, в місті йде сніг, і злегка морозна погода.

"Снігова весна" - як підписала цей ролик сама телеведуча Катерина Осадча.

Популярні новини зараз
Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

На наступних сторінках дівчина розповіла про подарунок від Катерини Осадчої, і показала новий образ для зйомок. "Я весна :) знімаємо ..." - підписаний один з наступних роликів.

На Катерині Осадчій капелюшок ніжно-рожевого кольору і переплетеної смужкою зеленого кольору, яка, по всій видимості підкреслює весну.

Також вона намотала на плечі рожеву кофту, і сидить у світлій майці.

Що саме знімає телеведуча-невідомо.

Нагадаємо, раніше Катя Осадча відвідала найдорожчу людину в особливий день:"ми завжди поруч". Ведуча опублікувала кілька фотографій зі святкування дня народження мами.

Як повідомляє портал "Знай.uа" Осадча застрягла між Лесею Українкою та Юлією Тимошенко: "Однозначно була б…" Українська телеведуча Катерина Осадча, як і величезна кількість зірок з усієї України відсвяткували 150-річний ювілей від дня народження української письменниці Лесі Українки.

Також "Знай.uа" писав, що Осадча з Горбуновим схопилися за ніж заради сина.