Стало відомо про те, що в Києві поруч з «Президент готелем» пройшла акція «Ні сьезду суддівської нечесті». Десятки людей зібралися, щоб висунути свої вимоги.

Таким чином повідомляється, що поруч з "Президент готелем", де проходить з'їзд суддів про обрання членів Вищої ради правосуддя, відбулася акція протесту. Все це на підтримку Сергія Стерненка, а також проти запланованих виборів.

На місці зібралося близько 200 активістів. Всі вони тримали плакати, на яких написано «Політв'язням - волю». Мітингувальники закликали не проводити в цей день вибори членів Вищої ради правосуддя, а також розкритикували самих кандидатів.

При цьому, варто відзначити, що обійшлося без зіткнень зі співробітниками правоохоронних органів, які стежили за порядком. Вхід в готель охороняється поліцією.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

На думку протестувальників, саме недобросовісні судді ВРП і КСУ забезпечують "суддівське свавілля і відсутність справедливості в країні".

Раньше на акцію протесту в Києві з плакатами вийшли близько півсотні людей. "На Майдані Незалежності близько 50 осіб мітингують проти підвищення тарифів на газ. Також люди принесли з собою квитанції за газ і його транспортування, що підтверджують непідйомні для населення суми.

Нагадаємо, понад 100 чернівчан вийшли на акцію протесту під Чернівецьку міську раду. Люди виступають проти обмежень локдауна і підвищення тарифів на газ і електроенергію.

Як повідомляє портал "Знай.ua" Українців змусять ще раз платити за ту ж комуналку: особливо важко буде без ОСББ