У мережі показали, як же виглядала перша дружина Юрія Горбунова, а також розповіли, що ж стало причиною їх розлучення.

Таким чином повідомляється, що познайомився з першою дружиною Людмилою чоловік в Івано-Франківську. Там актор п'ять років працював у театрі, а жінка була танцівницею балету, і при цьому, вже була заміжня.

Перша дружина Юрій Горбунова, фото: вільне джерело
Перша дружина Юрій Горбунова, фото: вільне джерело

У неї була дочка від іншого чоловіка, та й старше Людмила Юрія на десять років, але, їх не хвилювала різниця у віці.

Людмила розлучилася з чоловіком, забрала дочку і переїхала до Києва.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

У 1995 році пара зіграла весілля, Юрію Горбунову було 25, А Людмилі 35.

Пара була разом двадцять років, але, в 2015 все ж розлучилися. Сам Юрій Горбунов не любить розповідати про своє особисте життя, навіть зараз.

На питання журналістів про перший шлюб він просто відповідає, що не зійшлися в поглядах на життя, але, фанати почали звинувачувати у всьому іншу жінку.

У 2015 році У Юрія почався роман з Катериною Осадчою. Вони не афішували свої стосунки, але, вже в 2017 році народився син Іван, і через час вони заявили про те, що одружилися.

Публіка переконалася в тому, що ведучий кинув дружину заради Осадчої коли та опублікувала пост, де повідомила, що вони разом вже п'ять років. Якраз з того моменту, як він розлучився.

Нагадаємо, раніше Катя Осадча відвідала найдорожчу людину в особливий день:"ми завжди поруч". Ведуча опублікувала кілька фотографій зі святкування дня народження мами.

Як повідомляє портал "Знай.ua" Осадча застрягла між Лесею Українкою та Юлією Тимошенко: "Однозначно була б…"

Також "Знай.ua" писав, що Осадча з Горбуновим схопилися за ніж заради сина. Катя Осадча та Юрій Горбунов відзначали день народження сина Івана. Йому 18 лютого виповнилося чотири роки.