Відома українська телеведуча Марічка Падалко вирішила поділитися з передплатниками місцями, які можна відвідати на цьому тижні.

Таким чином повідомляється, що Марічка Падалко опублікувала новий пост, в якому розповіла про виставки, лекції та кінопокази, а також інсталяції на свіжому повітрі в різних куточках країни.

Все це можна відвідати протягом усього тижня. Виставка HeforShe Artsweek триватиме аж до 14 березня, і всі події можна подивитися за посиланням, яке телеведуча залишила в описі профілю.

Рух #heforshe, як відомо, було створено ООН. Все для того, щоб залучити до теми гендерної рівності. Україна вже вчетверте приєднується до даної акції.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Сама я хочу подивитися завтра інсталяцію на пам'ятнику княгині Ользі. А в рамках боротьби за рівність порахувала, що в нашій родині так чи інакше було 25 дитячих днів народжень, які організовував самі розумієте хто😀. І тато отримав почесне право організувати 26-е 😅 😅 😅 » - поділилася в новому пості Марічка Падалко.

Нагадаємо, раніше Лідія Таран розкрила 5 пікантних секретів про Марічку Падалко: "ви ніколи не знали б..."

Як повідомляє портал "Знай.uа" Щаслива Марічка Падалко зустріла особливу дату серед засніжених гір: "о 40 здавалося..."

Також "Знай.uа" писав, що Марічка Падалко розповіла, як закохалася в Єгора Соболєва: "була революція, ми обидва одружені". Про це вона розповіла на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.