Відомий український артист, а також найпопулярніший ректор України Михайло Поплавський порадував жіночу аудиторію в соціальній мережі Instagram новим постом.

Таким чином повідомляється, що Михайло Поплавський опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram новий ролик, в якому прекрасна стать з жіночим Міжнародним днем.

Він зняв кумедний скетч в якому з'являлося все більше і більше квітів в букеті. В кінці він виголосив несамовиту промову.

"Дорогі красуні, вітаю вас зі святом весни! Бажаю вам тепла і любові в серцях! Всі жінки королеви! Ви заслуговуєте на такий букет кожен день😍 тому що з вами кожен день - свято. 🎉 Ви чарівні! 😉Люблю, Цілую, обіймаю! 🤗 » - підписав свій новий святковий пост ректор

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Нагадаємо, раніше Гарячий Поплавський дав фору молодим з трьома студентками: ось він, еліксир безсмертя. На цей раз, у своєму Instagram, артист вирішив привітати фанатів з днем обіймів.

Як повідомляє портал «Знай.иа», Поплавський поклав у рот молодій красуні на очах у всього Києва. Вони розіграли невеликий скетч, який набрав в соціальній мережі Tik Tok вже прктіческі 800 тисяч переглядів.

Також «Знай.иа " писав, що грайливий Поплавський скрутив глотку хейтерам в прямому ефірі: "є ще питання?" У своєму Instagram, артист вирішив розповісти, як справляється з хейтерами. Своїм диво-способом ректор поділився на власній сторінці в соцмережі.