Стало відомо про інцидент, який стався в столиці. Святковий день розпочався з трагедії-в одному з парків знайшли труп жінки.

Таким чином повідомляється, що про це написали в співтоваристві "Муніципальна Варта" в соціальній мережі Facebook.

Лежав труп жінки в парку Партизанської слави. Приблизно о 8 ранку понеділка, 8 березня вона без будь-яких ознак життя була знайдена співробітниками муніципальної охорони.

За попередньою інформацією, смерть жінки настала від передозування лікарськими препаратами. На місце прибули слідчі, щоб розібратися у всьому.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Особа жінки поки що невідома, але, варто відзначити, що труп в цьому парку за останні кілька тижнів знаходять вже не вперше. Це і дивує. Найближчим часом має з'явитися офіційна інформація.

Нагадаємо, під Києвом знайшли труп красеня на березі річки - "Міг опинитися в крижаній пастці". Рибний патруль, здійснюючи рейд проти браконьєрів, виявив труп плямистого оленяперший огляд показав, що на тілі оленя немає слідів від поранень вогнепальною зброєю або колотих ран.

Як повідомляв "Знай.ua", під Львовом пес приніс господареві людську ногу - "Десь має бути тіло". Про жахливу знахідку правоохоронцям повідомили люди, у двір яких забіг собака. Поліція негайно виїхала на місце події.

"Знай.ua" писав, в Україні шкуродери розкидають ласощі, напхані голками, підібрати можуть навіть діти