Відома українська телеведуча Катерина Осадча показала атмосферний домашній знімок з чоловіком і маленьким сином. Як вони проводять вільний час.

Таким чином повідомляється, що тандем телеведучих в особі Катерини Осадчої і Юрія Горбунова виховують маленького сина на ім'я Іван. Не так давно хлопчикові виповнилося чотири роки.

Цього разу жінка продемонструвала чим займаються її чоловіки вдома. У зв'язку складним графіком вони рідко бувають вдома, але завжди знаходять час, щоб приділити його дитині.

"Домашні замальовки, @gorbunovyuriy онлайн-йога, у Івана якраз час для гри" - підписала пост Катерина Осадча.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Поки Юрій Горбунов намагається зосередитися на занятті, маленький син розставляє машинки на його килимку. Ось такий у хлопців видався вихідний.

Варто відзначити, що Івану виповнилося в лютому 4 роки, він вже зовсім великий, і зіркові батьки почали частіше показувати його публіці.

Нагадаємо, раніше Катя Осадча відвідала найдорожчу людину в особливий день:"ми завжди поруч". Ведуча опублікувала кілька фотографій зі святкування дня народження мами.

Як повідомляє портал "Знай.ua" Осадча застрягла між Лесею Українкою та Юлією Тимошенко: "Однозначно була б…" Українська телеведуча Катерина Осадча, як і величезна кількість зірок з усієї України відсвяткували 150-річний ювілей від дня народження української письменниці Лесі Українки.

Також "Знай.ua" писав, що Осадча з Горбуновим схопилися за ніж заради сина. Катя Осадча та Юрій Горбунов відзначали день народження сина Івана.