Стало відомо про те, що в Києві п'яний підліток вкрав машину у власного батька, а потім влаштував гонку з поліцією.

Стало відомо про те, що в Києві неповнолітній хлопець разом з другом вирішив влаштувати перегони з поліцією. Він вкрав у свого батька машину і потрапив в аварію. Про це розповіли на сторінці Київ Оперативний у соціальній мережі Facebook.

Хлопцеві всього 17 років, через місяць йому виповниться 18. Вони зустрілися з другом, і випили по два пива. Алкоголю їм виявилося мало, і один з них без дозволу вирішив взяти автомобіль у батьків.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Фото Національної поліції
Фото Національної поліції

Журналісти кажуть, що на Кільцевій, поруч з шпалерним ринком, вони порушили правила дорожнього руху. Це помітили поліцейські, і почали гнатися за ними.

Поліція, фото: Патрульна поліція
Поліція, фото: Патрульна поліція

Зупинятися підліток не став, лише почав тікати. Він помчав у бік будинку, і намагався залетіти в підземний паркінг. Ворота не встигли відкритися, і він в їх трохи врізався.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що українські водії обурилися автолюбителями, які встановлюють на свої автомобілі ксенонове світло і тим самим заподіють незручності, а точніше сліплять інших водіїв.

Також Знай писав, що у Львівській області п'яний водій протаранив шість автомобілів.

Нещодавно Знай передавав, що в Дніпрі, через 5 днів після масштабної аварії, за участю 5-ти машин в лікарні померла друга жертва-Максим Авдєєв.