У Києві дівчина попросила хлопця забрати з магазину замовлену техніку, а він прихопив ще й дорогу гарнітуру. Про це повідомили у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

«Пані Анастасія замовила доставку техніки собі додому, але щось пішло не так і доставку скасували. Тоді Анастасія відправила свого хлопця за товаром у магазин. Хлопець виявився доволі «підприємливий» і під час «самовивозу» викрав навушники за чотири тисячі гривень», - розповіли у пограбованому магазині.

Крадій не врахував, що його дівчина залишила магазину особисті дані. Власники магазину написали на крадія заяву в поліцію.

«Це їй на 8-ме березня подаруночок», «А це він клей в ганчірці нюхає, або що?», «Ось тепер є пряма можливість на зоні так губки поскладати. Бантиком», «Губки бантиком ... так і хочеться вдарити чавунним ломиком», - коментують обурені кияни.

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

«Не корысти ради, а токмо волею пославшей мя супруги (подруги)», «Місцеві злодії, обчищають магазини і кафе поруч, в парі часто працюють, а це щось на відео він один або вона на шухері», - додають містяни.

Нагадаємо, що 11-річний хлопчик загинув на морозі: кілька днів не міг відігрітися.

Мати 11-річного Крістіана Пінеди подала позов на суму 100 мільйонів доларів про смерть до окружного суду округу Джефферсон, стверджуючи, що комунальні гіганти "ставлять прибуток вище добробуту людей».

Як повідомляв портал "Знай.uа", директора ліцею під Києвом, де отруїлися двоє дітей, відсторонили від роботи. Про це стало відомо з повідомлення в Facebook мера міста Боярка Київської області Олександра Зарубіна.

Також, "Знай.uа" писав, що дві школярки отруїлися невідомими речовинами: батьків попередили про небезпеку.