У Києві виявили труп жінки із ножовим пораненням, повідомили в поліції. Припускають, що вона була співробітницею правоохоронних органів.

Зазначається, що жахливу знахідку виявили в Дарницькому районі столиці, під балконом житлового будинку на вулиці Бажана. До поліції подзвонили мешканці будинку близько третьої години ночі.

Поки що поліція ніяк не коментує подію, однак відомо, що на трупі виявили сліди насильницької смерті - ножові поранення, а поруч – поліцейське посвідчення.

За попередніми данними, загибла працювала в кіберполіції.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

У коментарях пишуть, що загиблу нібито вже впізнали, та характеризують її як чесну, добру і порядну людину.

«При жінці було посвідчення поліцейської… Хоча в неї мала бути зброя. Або випадковість, або помста», «Після зміни зброю здають до зброярні. Вона працювала в кіберполіції. Не знаю, кому вона могла перейти дорогу. Швидше за все, просто пограбування», «Хороша була людина. Добра, чесна, компанійська. Горіти тому вбивці в пеклі. Нехай земля буде пухом», - пишуть кияни.

Нагадаємо, що у Харкові перехожа випадково зняла на відео спробу вбивства.

Як повідомляв портал Знай, у Києві кур'єр популярної служби посеред дороги дав стусана перехожому, що зазівався.