У Києві в одному з дворів багатоповерхівок помітити одразу кілька "героїв парковки".
Відповідну світлину опублікували у соціальній мережі фейсбук у спільноті "Герой парковки".
Так, стало відомо, що у Києві на одній з вулиць міста у дворі багатоповерхового будинку помітили дві автівки, які стояли у безпосередній близькості до дитячого майданчика. На фото видно, що з обох боків біля дитячої гойдалки припарковані автівки і якщо дуже розгойдатися, то можна зачепити одну з них.

"Все для людей", - сказано у підписі під опублікованим фото.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

Користувачі неоднозначно відреагували на це повідомлення у коментарях під фото.

"Все що на дитячому майданчику — це атракціони", "Що не так? Зручно ж відштовхуватися!", "Це обмежувачі, щоб гойдалка не розгойдувалася занадто сильно", "Муніципалітет не зробив паркінг, куди машину ставити?", "Бидловодії", "А, що прям ніхто не знає чиї машини стоять ??? Або просто автору нудно?", "Дуже зручно відштовхуватися від машин", - такі коментарі залишили користувачі мережі під опублікованим фото.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Портал Знай повідомляв, що у Києві двоє водіїв припаркували свої автомобілі прямо на тротуарі, залишивши між ними зазор не більше півметра.

Нагадаємо, що у Харкові встановили "особливий знак" щоб не розслаблялися. Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив секретар Харківської міської ради Ігор Терехов, опублікувавши відповідне фото.

Як повідомляв портал Знай, авто ужгородця спалахнуло, як сірник, очевидці в шоці