Популярний український співак та «вічний ректор» Київського національного університету культури і мистецтв Михайло Поплавський презентував своє чергове творіння.Про це він написав на власній сторінці в Instagram

«Презентація концертного кліпу «Приречений на любов» 2021. За технологією – 3D віртуальна реальність», - похизувався виконавець «Кропиви», «Борщу» та «Вареничків».

Він також подякував зірковим гостям та засобам масової інформації, які завітали на видатну прем‘єру. Серед зірок засвітилися Діма Коляденко, Міла Нітіч та Катя Бужинська.

«Слухайте на всіх музичних платформах, вже сьогодні прем‘єра!», - пообіцяв «Юний орел» української естради.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

«Розвиток українського шоу-бізу! Кожний раз бачимо, як ви підіймаєте планку для наших зірок», «Ви дуже мудрий чоловік», - пишуть у коментарях юні шанувальники таланту співочого ректора.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", Поплавський поклав у рот молодій красуні на очах у всього Києва

Також "Знай.uа" писав, що грайливий Поплавський скрутив глотку хейтерам в прямому ефірі: "є ще питання?" У своєму Instagram, артист вирішив розповісти, як справляється з хейтерами.