Весна в 2021 році буде холодною. 8 березня в Україні очікуються морози і навіть мокрий сніг. На квітень великі ставки робити теж не доводиться.

Про це розповів народний синоптик Леонід Горбань, передає Апостроф. Так, синоптик розповів, що до 7 березня в більшості областей вночі вдарять морози - до 5-7 градусів. Різкого потепління після чекати не слід.

"По початку квітня прораховується нічний "мінус" (1-3 градуси). Середина квітня буде більш прохолодна, а останній тиждень квітня буде також вітряна, прохолодна і з дощами. Інші синоптики говорили, що буде дуже рання весна, але її і близько не буде", - зазначив Горбань.

Горбань зазначив, що цього року Великдень випадає на 2 травня, а після нього буде ще кілька хвиль похолодання.

"Після Великодня йде 5-я хвиля, 17-я хвиля, 33 - я хвиля-це хвилі похолодання. Значить, Травень буде прохолодним і такої спеки, яка зазвичай буває в травні, вже не буде", - підсумував синоптик.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, Ніцой після антиукраїнських висловлювань школярки назвала її "недорозвинутою": "З гнилого рота...". Письменниця Лариса Ніцой відреагувала на скандал з юною блогеркою через українську мову

Як повідомляв портал "Знай.ua", морпіхи поділилися найціннішим з людьми, які гостро потребували допомоги: "Дійсно, врятував чиєсь життя". Про це повідомляє пресслужба Операції об'єднаних сил

Також "Знай.ua" писав, що українці вимагають прирівняти гривню до євро: "Жебраки і вимирають". Люди хочуть прирівняти гривню до євро з метою подолання економічної нерівності.