У Києві, на Троєщині, з гарячого крана тече жахливо брудна вода. Про це жителі району повідомили в співтоваристві troeshchinainsta.

"Така вода вже майже добу. Ні дитину купувати, підмити, ні вмитися, нічого. Вчора взагалі ні гарячої, ні холодної не було протягом декількох годин. А коли включили замість води з крана відходи (інакше це не назвеш), а платити будемо за гарячу», написала мешканка будинку на вулиці Цвєтаєвої, 12.

«У кого ще так?",- цікавиться вона.

"А я так білі кросівки в пральній машині Виправ", - скаржиться інший киянин.

Популярні новини зараз
Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"О, чай!", "Фанта», " Кока-кола", - жартують у коментарях.

"Маяковського воду не відключали, але теж іржава», «на Героїв Дніпра пару днів тому так само було. Може якісь планові роботи, просто оголошення не бачили?", "У всіх так, у нас була точно така ж проблема, і зверталися скрізь куди тільки можна, і безрезультатно, врятує тільки бойлер», - додають кияни.

Нагадавши, Знай повідомляв, що в Тернопільській області еко-активісти зафіксували самоуправство і свинство співробітників лісгоспа. у Збаразькому районі в лісі було виявлено місце, де лісгосп пиляв дерева і розчищав сухі гілки, а потім залишив після себе звалище.

Також Знай писав, що у Києві посеред дороги відкрився вхід до Нарнії", городяни лютують: не приведи Господь...

Нещодавно Знай передавав, що в Дніпрі полігон для твердих відходів душить місцевих жителів.