У Києві замість знесених кіосків у підземних переходах влаштувалися торговці всякою всячиною, влаштувавши стихійний базар. Про це повідомили у спільноті «Київ Оперативний» у соціальній мережі Facebook.

«У переході на Позняках не так давно знесли МАФи. Не зовсім зрозуміло, який в цьому був сенс, якщо перехід зараз виглядає ось так», - написали в співтоваристві.

"Підземні переходи не для базару", "МАФи, до речі, були чудові. Завжди йдеш з роботи і купуєш. Взагалі по ТБ не можна, але на метро "Харківської" з завантаженістю побільше можна!», - вважають кияни.

"Перед тим, як будувати нові кіоски, завжди таке постять, повиганяють бідноту, прийдуть серйозні люди, і все приберуть в свої руки... Їм же все можна. А цим так, не можна", "Це Україна, дитинко», - додають коментатори.

Фото « " Київ Оперативний»
Фото « " Київ Оперативний»

Популярні новини зараз
Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Стосується всіх споживачів: "Київводоканал" дав час до 30 квітня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

"Поліція приходить збирає данину, і вони стоять...", "Все кришується начальником райвідділу (платять від 300-500 гривень на день)", - вважають деякі.

"З'явилися личинки МАФів", - жартують городяни.

Нагадаємо, раніше Поки Київ на карантині, у Кличка "під шумок" коронавірусу взялися за МАФи

Як повідомляє портал «Знай.uа» У Києві знесли МАФ, скандал на Харківському "Барабашово" перед очима-мати, копи і масове побоїще

Також «Знай.uа " писав, що У Києві розгромили вхід в зоопарк, на який Кличко давно поклав око