Відомий український співак і ректор українського вузу Михайло Поплавський не втомлюється вражати багатотисячну аудиторію, і активно веде соціальні мережі. Цього разу артист розкрив підписникам секрет, що насправді ховається в його серці і душі.

На своїй сторінці в Instagram Поплавський виклав кліп на пісню "Далі буде", випущену в 2021 році.

"Прем'єра нового концертного кліпу "Далі буде" 2021 🔥 Слухайте на всіх музичних платформах, дивіться на моєму каналі в YouTube! 🎤 Це пісня моєї душі",- написав окрилений артист.

Треба сказати, відео вийшло дійсно видовищним. Шанувальники знають, що артист ніколи не проти змінити образ і поекспериментувати із зовнішністю, але на цей раз Поплавський вибрав дійсно зухвалий варіант.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, раніше гарячий Поплавський дав фору молодим з трьома студентками: ось він, еліксир безсмертя

Як повідомляє портал "Знай.ua", Поплавський поклав у рот молодій красуні на очах у всього Києва

Також "Знай.uа" писав, що грайливий Поплавський скрутив глотку хейтерам в прямому ефірі: "є ще питання?" У своєму Instagram, артист вирішив розповісти, як справляється з хейтерами.