Стало відомо про те, що маленькому Ярославу потрібна допомога небайдужих. Він продовжує боротися зі страшною хворобою.

Таким чином повідомляється, що хворіти хлопчик почав ще в листопаді 2018 року, у нього почався занепад сил і ще ряд симптомів. Перші аналізи показали, що це проявляється рак крові.

Про це повідомляє Інформаційний портал ТСН.

Дитині потрібна допомога, фото: ТСН
Дитині потрібна допомога, фото: ТСН

Протягом року Ярослав пройшов три протоколи хіміотерапії, і в серпні 2019 року його виписали додому, так як настала ремісія.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Через рік хвороба повернулася, болі були такі, що дитина просто не міг спати. Медики констатували, що хвороба повернулася і все потрібно починати з початку.

Швидка допомога, кадр з репортажу ТСН: YouTube
Швидка допомога, кадр з репортажу ТСН: YouTube

На даний момент призначена пересадка кісткового мозку, але лікарями було прийнято рішення вилікувати спочатку гепатит. Лікування виходить дуже витратним для сім'ї, і вони не можуть потягнути всю суму, тому звернулися за допомогою до небайдужих людей, у яких є можливість допомогти.

Нагадаємо, раніше 12-річна українка мужньо бореться з агресивним раком, батьки благають про допомогу: "Врятуйте нашу Ксюшеньку"

Як повідомляє портал "Знай.ua" Дворічний українець бореться з раком крові, батьки в розпачі: "Врятуйте Дениску"

Також "Знай.ua" писав, що Маленький українець бореться з агресивним раком, батьки благають про допомогу: "Врятуйте Артемку"

Про це повідомили на сторінці "АРТЕМ sos" в соціальній мережі Facebook. Медики провели обстеження і діагностували у нього ракову пухлину.