Стало відомо про капітальний ремонт дороги в Київській області. Робота повинна була бути завершена ще в минулому році, але, нічого не виходить.

Таким чином повідомляється, що в мережі з'явилася фотографія учатка дороги по вулиці Енергетиків, що в місті Миронівка, Київської області.

Гроші були виділені з міського бюджету, а тендер на ремонт виграла приватна компанія «Татоян».

Вони зобов'язалися завершити ремонтні роботи ще до кінця минулого року, але, по знімку видно, що вони з ніби навіть не починали.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Асфальтного покриття немає, вся дорога у великих і маленьких ямах, що створює труднощі пересування.

ремонт дороги, скріншот з відео
ремонт дороги, скріншот з відео

Як вирішуватимуть проблему надалі-невідомо. Жителі все ще сподіваються, що ремонт буде завершено найближчим часом, і вони зможуть нормально проїжджати.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що в Тернопільській області еко-активісти зафіксували самоуправство і свинство співробітників лісгоспа. у Збаразькому районі в лісі було виявлено місце, де лісгосп пиляв дерева і розчищав сухі гілки, а потім залишив після себе звалище.

Також Знай писав, що у Києві посеред дороги відкрився вхід до Нарнії", городяни лютують: не приведи Господь...

НП сталася на проспекті Лобановського недалеко від зупинки Бєлгородська. Комунальники пояснили, що яма утворилася через прорив труби з холодною водою.

Нещодавно Знай передавав, що в Дніпрі полігон для твердих відходів душить місцевих жителів.